Hoe herkent u een goede vergaderlocatie in Delft?

Als u een vergaderlocatie in Delft zoekt, en u bent nog niet bekend met de mogelijkheden in Delft, kunnen wij ons voorstellen dat het aanbod groot is. Misschien wel te groot. Want er zijn ontzettend veel plekken waar u een ruimte kan huren. Maar aangezien wij met het échte Delftse de Pelicaan al jaren ‘meelopen’ in Delft, kunnen we u gerust voorstellen aan deze vier bijzondere vergaderlocaties in Delft

Lijm & Cultuur

Echt Delfts. Een plek waar u wordt voorzien alle moderne middelen, maar waar u ook nog de geschiedenis voelt. Het huidige Lijm & Cultuur stond vroeger bekend als één van de drie grote fabrieken in Delft: Lijm- en Gelatinefabriek, dat heeft bestaan tot 2002. Deze fabriek werd opgericht door Jacques van Marken, één van de eerste sociaal ondernemers van Nederland. Het huidige Lijm & Cultuur kent een nieuwe invulling, maar wel een oud karakter. Zelf noemen ze het ook wel een ‘creatief speelterrein’ en een ‘dynamisch creatief laboratorium’. Een prachtige vergaderlocatie.

Art Centre Delft

Kunst. Natuur. En wilt u het beste van beide werelden, dan zit u bij Art Centre meer dan goed! Een vergaderlocatie met het gevoel van ‘alle ruimte van de wereld’. Er zijn maar liefst 9 verschillende vergaderruimtes voor uw zakelijke bijeenkomst in Delft. De kern van Art Centre Delft is een voormalige boerderij uit de negentiende eeuw. Deze boerderij is deels gerenoveerd en uitgebreid met grote, lichtovergoten vertrekken. Er zijn in de loop der jaren meerdere ruimtes bijgebouwd; ontworpen door eigenaren Paula Kouwenhoven en Jeroen van Schie. En het mooie is: er is bijna overal gebruik gemaakt van duurzame materialen.

de Pelicaan Vergaderlocatie

Tsja, daar kunnen we niet omheen. Alles moet vandaag de dag op-en-top werken. Wat dat inhoudt? Nou, dat bijvoorbeeld de WiFi rap is, Een vergaderlocatie in Delft waar u de energie voelt en tegelijkertijd kan genieten van de Zuid-Europese catering. Perfect geschikt voor een zakelijke bijeenkomst in Delft. Of juist voor een borrel met het team. Wij verrassen u met een vergaderlocatie die anders dan anders is. Vergaderen in Delft doet u dan ook in hartje Delft. Toch? Dus neem vooral contact met ons en zoals we ook op de website zeggen: laten we er samen iets moois van maken.

Vergaderlocaties in Delft artikel

Museum Prinsenhof Delft

Vergaderen in Delft kan ook op een locatie waar een ongekend grote historie omheen hangt. De plek waar de vader des vaderlands Willem van Oranje is gestorven; een belangrijke locatie in de Nederlandse geschiedenis. Vandaag de dag kunt u hier terecht voor vergaderingen, meetings, workshops, opleidingen en trainingen. Zelfs een huwelijk behoort hier tot de mogelijkheden. Een lichte locatie met een prachtige binnentuin. Een vergaderlocatie waar u inspiratie vindt en doelen bereikt. 

Meer weten over deze vergaderlocaties in Delft? Nieuwsgierig naar de tarieven voor een zakelijke bijeenkomst in Delft? Neem contact met ons op en wij helpen u met alle liefde verder.

Deel dit bericht:

Prijzen vergaderen

-Maximaal 12 personen*

.Halve dag € 395,-
.Hele dag € 695,-
.Extra uur € 75,-

-Maximaal 36 personen*

.Halve dag € 495,-
.Hele dag € 795,-
.Extra uur € 75,-

Halve dag = 4 uur Tussen 8:00 u -13:00 u of tussen 13:00 u-18:00 u
Hele dag = 8 uur Tussen 8:00 u en 18:00 u
• Incl. Koffie, thee, water en gebruik van een groot scherm, white board en koelkast