Hoe herkent u een goede vergaderlocatie in Delft?

Bent u op zoek naar een goed georganiseerde vergaderlocatie in de regio Delft? Dan heeft De Pelicaan misschien wel de locatie die u zoekt. Want we durven gerust te zeggen: dit is één van de meest inspirerende vergaderlocaties in het mooie Delft, prettig gelegen tussen Den Haag en Rotterdam in. Tegenwoordig kent iedere vergaderruimte vele opties. Dus hoe ontdekt u die ene parel van een vergaderlocatie in Delft? Wij hebben een aantal ‘eigenschappen’ en opties voor u op een rij gezet: 

Bereikbaarheid

Stel uzelf altijd hardop de vraag: “Zijn deze vergaderruimtes in Delft goed bereikbaar?” Een belangrijke vraag, want u wilt natuurlijk dat iedereen probleemloos de vergaderlocatie bereikt. Het liefst dicht bij een treinstation, zodat men met een mooie wandeling door Delft eenvoudig de locatie bereikt. Of wat denkt u van een parkeerplek in de buurt, ook fijn. Bekijk dit eerst goed voordat u verder gaat met dit artikel. 

Ruimte

Natuurlijk, een ruimte huren hoeft niet te betekenen dat u onder een saai systeemplafond moet zitten met een whiteboard voor uw neus. Nee, een zakelijke bijeenkomst in Delft kan ook in een ruimte die een bepaalde creatieve energie uitstraalt. Tof meubilair, grote ramen die veel licht doorlaten en een sfeer die energie geeft in plaats van neemt. Dat is wat u zoekt, toch? 

Techniek

Tsja, daar kunnen we niet omheen. Alles moet vandaag de dag op-en-top werken. Wat dat inhoudt? Nou, dat bijvoorbeeld de WiFi rap is, ook wanneer u met 20 teamleden gaat vergaderen in Delft. U wilt niet dat dit stokt of hapert. Dus bij de Pelicaan bent u verzekerd van vlot internet. Ook wilt u dat er voldoende stroompunten zijn; overleg vooraf hoeveel u er denkt nodig te hebben. 

Personeel

U bent te gast. En zo zien wij het ook echt. Wij – en daarmee bedoelen we het hele team van de Pelicaan – zijn oprecht blij als u bij ons komt vergaderen in Delft. Wij hebben een getraind horeca-oog en weten wat ‘goede service’ betekent. Daar zijn we van overtuigd. Bezoek daarom altijd wat webpagina’s en check de social media kanalen, want zo krijgt u een gevoel bij het team van de vergaderlocatie. 

Uw vergaderlocatie in Delft

Eten & Drinken

Als u een zakelijke bijeenkomst in Delft organiseert wilt u daar natuurlijk lekker eten en drinken bij. En dan bij voorkeur eten en drinken dat verder reikt dan vooraf belegde broodjes. Wat denkt u van een goede vergadering en daarna smaakvolle catering met sandwiches van biologisch zuurdesem, huisgemaakte soep en goed gevulde salades? Goed plan!  

Na inspanning komt…

Precies, ontspanning. Een ruimte huren in Delft is een goed plan, omdat u weet dat er in de directe omgeving van alles te doen is om te ontspannen na een zakelijke bijeenkomst. Denk aan een drankje op één van de vele terrassen. Of juist een avondwandeling door de pittoreske straten van de historische Prinsenstad. 

Tarieven voor uw vergaderlocatie in Delft

En last but not least, de tarieven. Het tarief voor een vergaderlocatie is volledig afhankelijk van de samenstelling van de groep, of u er wel of geen eten bij wilt en hoe lang u vergaderruimte nodig heeft. De Pelicaan denkt met u mee en zal u altijd een voorstel op maat geven. Neem daarom contact met ons op en wij sturen u een mooi voorstel. 

Vergaderen in Delft? We kunnen u wel alvast wat indicatietarieven geven: 

Maximaal 12 personen

Halve dag  € 395,-
Hele dag    € 595,-
Extra uur    € 75,-

Maximaal 24 personen

Halve dag € 445
Hele dag € 645
Extra uur € 75

Maximaal 36 personen

Halve dag   € 495,-
Hele dag  € 795,-
Extra uur  € 75,-

Een halve dag is 4 uur tussen 8:00 -13:00 uur of tussen 13:00 – 18:00 uur.
Een hele dag is 8 uur tussen 8:00 – 18:00 uur.

Maar uiteraard, zoals we altijd werken bij de Pelicaan, is alles mogelijk in goed overleg. Bent u nieuwsgierig naar de beste vergaderlocaties in Delft? Lees dan eens dit artikel.

Deel dit bericht:

Prijzen vergaderen

-Maximaal 12 personen*

.Halve dag € 395,-
.Hele dag € 695,-
.Extra uur € 75,-

-Maximaal 36 personen*

.Halve dag € 495,-
.Hele dag € 795,-
.Extra uur € 75,-

Halve dag = 4 uur Tussen 8:00 u -13:00 u of tussen 13:00 u-18:00 u
Hele dag = 8 uur Tussen 8:00 u en 18:00 u
• Incl. Koffie, thee, water en gebruik van een groot scherm, white board en koelkast