Waarom kiest u voor een unieke vergaderlocatie in Delft?

“Kom op, laten we even snel vergaderen. Anders komt het er nooit van.” Het is een veelgehoorde kreet. Toch zijn wij van mening dat u voor een vergadering of zakelijke bijeenkomst ook de tijd kan nemen. Niet even snel tussendoor op het kantoor, maar juist even relaxed in een nieuwe, frisse omgeving. Wat denkt u? Is het een goed idee om een vergaderlocatie in Delft voor te stellen aan het team? Hier heeft u alle ruimte voor een goede en creatieve vergadering. Maar er is meer… Dit is waarom u kiest voor een vergaderlocatie in Delft.

Prinsenstad

Delft. Een fantastische plek voor een vergaderlocatie. Te midden van alle stegen, pleinen, terrassen en gevels ontdekt u de Pelicaan. Een stad met een geheel eigen allure. Een mini-Amsterdam zoals de toeristen het ook wel eens liefkozend noemen. Met meer dan 100.000 inwoners bruist Delft van het leven. En dat zorgt er ook voor dat u na een intensieve vergadering ook nog even kan ontspannen in de stad. Een toffe ruimte huren voor een zakelijke bijeenkomst in Delft? Neem een keer contact op voor een voorstel op maat.

Inspireren

Vergaderen op een andere locatie kan een positief effect hebben op het verloop. Verandering van ruimte is goed voor de aandacht. En wanneer uw team even uit het ‘kantoorleven’ stapt, kan het ook zorgen voor nieuwe ideëen. Een frisse energiestroom. U zult zien dat iedereen actief meedoet en scherper is dan wanneer jullie in het eigen kantoor vergaderen.

Focus

Het klinkt misschien gek, maar omdat u met z’n allen gericht naar één locatie gaat voor dezelfde bijeenkomst of vergadering, is er een hogere betrokkenheid. Alle teamleden zullen minder snel afzeggen en proactiever meedoen in de meeting. Waarom? Omdat u bewust met z’n allen naar een plek gaat voor hetzelfde resultaat.

Vergaderlocatie in Delft artikel

Effectiviteit

Natuurlijk, de bovenstaande alinea vertelt hier al iets over. Maar daar komt ook nog eens bij dat er weinig belemmeringen zullen zijn, omdat er niet iemand zal binnenlopen om een vraag te stellen. Wanneer u intern vergadert kan dit nog wel eens gebeuren. Een ruimte huren in Delft staat gelijk aan vergaderen in rust.

Catering

Het is ook wel een keer lekker om verrast te worden met eten en drinken dat is klaargemaakt door echt koks. Even een keer niet uw vaste koffiemok, maar smaakvolle catering. Buiten de deur vergaderen betekent dat u kan genieten van de service en dat bepaalde faciliteiten uit handen worden genomen. Tijd om ontspannen te vergaderen.

Klaar?

Sluit de vergadering dan op gezellige wijze af. Na een intensieve brainstormsessie of zakelijke bijeenkomst in Delft, is Delft uitermate geschikt om even die positiviteit vast te houden en te gaan borrelen. Of maak een wandeling door het altijd levendige Delft. Dit komt de samenwerking in het team alleen maar ten goede.

Bent u al overtuigd om te gaan vergaderen in Delft? En dan ook nog eens op een gave vergaderlocatie. Lees dan ook het artikel over de meest bijzondere vergaderruimtes in Delft. Of neem direct contact op met ons en dan maken we samen een plan op maat.

Deel dit bericht:

Prijzen vergaderen

-Maximaal 12 personen*

.Halve dag € 395,-
.Hele dag € 695,-
.Extra uur € 75,-

-Maximaal 36 personen*

.Halve dag € 495,-
.Hele dag € 795,-
.Extra uur € 75,-

Halve dag = 4 uur Tussen 8:00 u -13:00 u of tussen 13:00 u-18:00 u
Hele dag = 8 uur Tussen 8:00 u en 18:00 u
• Incl. Koffie, thee, water en gebruik van een groot scherm, white board en koelkast